top of page
IMG_9738.JPG

In 1993 studeerde ik af als klinisch psychologe aan de Vrije Universiteit Brussel.

Als lid van de Belgische Federatie voor Psychologen en de Vlaamse Vereniging voor Klinisch Psychologen, steun ik reeds 30 jaar de inspanningen, om het beroep van de psycholoog een  gepaste maatschappelijk erkenning te geven en een kwaliteitsvolle psychologische hulpverlening uit te bouwen.

In mijn praktijk zet ik dagelijks in op een laagdrempelige hulverlening. Iedereen is welkom, zonder verwijzing en zonder ingewikkelde aanmeldingsprocedures.

In mijn werk staat de cliënt centraal.

Via nascholing, workshops en trainingen houd ik mijn kennis up to date, om nog beter te kunnen aansluiten bij de noden van de cliënt en de gevoeligheden van de samenleving.

30 jaar ervaring in de hulpverlening leerde mij vooral, dat het vroegtijdig onderkennen én aanpakken van een probleem ervoor kan zorgen dat mensen sneller en efficiënter kunnen geholpen worden. Geen enkele hulpvraag mag voorbarig genoemd worden. Elke hulpvraag krijgt de nodige aandacht, want bij een vroegtijdig erkend probleem zijn mensen vaak in staat om, met de juiste informatie én enige coaching, zelf hun problemen aan te pakken en hun evenwicht te herstellen. Zo kunnen we in vele gevallen voorkomen dat problemen uitgroeien tot ernstige psychiatrische ziektebeelden.

Ik ben ervan overtuigd dat in onze snel evoluerende samenleving, waar mensen onder hoge druk staan, deze laagdrempelige hulpverlening meer en meer onmisbaar wordt!

Erkenningsnummer Psychologencommissie  702103882

bottom of page